Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravte si toho "Jacka Keroujacka". :-/

0 0
možnosti

Teď jsou to senioři, předtím to byli židi. Taky to začínalo nevinnými satirami, až přišel politik, který se tématu chytil.

Zdalipak by se Němcům líbila alternativní historie, ve které by jejich rodiče žili ekologicky uvědoměle? A prarodiče zažili války, ti ani neměli na výběr, zda chtějí omezit životní pohodlí.

1 0
možnosti
Foto

Tak virus je skutečně spravedlivý. V přírodě opravdu platí jednoduché pravidlo, že staří a nemocní musí ustoupit mladým, aby nová generace měla šanci na přežití. Z lidského pohledu cynické, ale spravedlivé.Největší umrtnost je ve skupině 80 a víc, to už je hezký kus života.Poslední úmrtí v mém oklolí byl 2 letý klouček, ten nedostal vůbec šanci.To je skutečná tragédie.Byl by jste opravdu raději kdyby virus byl nespravedlivý...?

0 5
možnosti

Tragédie je každé úmrtí, ale jenom pro truchlící. Pro ostatní je to statistika. Pro společnost je asi nehorší úmrtí mladého člověka, do kterého se hodně investovalo a měl by začít splácet.

Ale život bývá málokdy spravedlivý, co se týče zdraví. Koronavirus je akorát přitěžující okolnost pro organismus, jenže ohrožuje naší imunitně oslabenou civilizaci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Život je jedna velká legrace. Myslete si to taky a užívejte si ho! Jistý Jack Kerouac napsal větu, kterou jsem se vždy řídil: Když cesta je cíl.. Byl jsem problémové dítě, nevšední student, "a young man on the long way up", jednal jsem s ministry, premiérem, prodavál jsem společnosti za stovky miliónů i vlastní výrobky na ulici a... a nikdy jsem se nevzdal!  Náš život je prostě cesta. Unikátní a nezaměnitelný... Ať vás Jack a jeho síla provází!

p.s. Věnováno vedoucím na poště, v samoobsluze i absolventům MBA ( mladý, blbý, ambiciózní)

Seznam rubrik