Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Dobře napsáno. Souhlas a karma.

0 0
možnosti
Foto

K zakleknutí, které tak pobouřilo zejména liberály a anarchisty. Je to běžná policejní praktika i jinde ve Světě. Pokud policista přežene násilí při výkonu práva, má být řádně souzen, odsouzen a v případě uznání viny i potrestán. Tvrdím, že pokud bych musel podstoupit “znehybnění” a volit mezi tasserem a zakleknutím, zvolím zakleknutí. Je to menší riziko než tasser. Statisticky. I já se domnívám, že pokud patologové přesvědčí porotu ( myslím si, že ano) tak policista dostane tvrdý trest. Hledal jsem ve statistikách a počet mrtvých Afroameričanů Při zatčení je asi 20%, což mi přijde v korelaci s jejich počtem v USA.

0 0
možnosti
Foto

Smrt Floyda byla sprostou vraždou a věřím že pachatel bude odsouzen. I když u amerických soudů není samozřejmostí, že tam rozhodují odborníci. V případě poroty jde často a možná většinou o emoce. Ten případ je naprosto jasný. Video a fotografie to jasně dokazují. I kdyby se vzpouzel, i kdyby se zatčení bránil sebevíce, s pouty na rukou proti přesile 4 policistů moc šancí neměl a proto nebyl nutný tak brutální zákrok. Ovšem to co se v ulicích děje nyní, to rozhodně není o nějaké touze po spravedlnosti. Je to výbuch hysterie a nenávisti, uměle přiživovaný medii jako je CNN a organizacemi, jako je antifa. A ti nejagresivnější novináři jako je Lemon nebo Cuomo, dokonce štvou i proti vlastním kolegům, jak bylo možno vidět například v sobotním zpravodajství. A bohužel, Trump celou situaci nezvládá a jedná naprosto zmateně.

3 0
možnosti
Foto

Nevím, proč si myslíte, že Trump situaci nezvládá. V USA mají bezpečnost v jednotlivých státech guvernéři. Pokud jsem obeznámen s ústavou USA, mohl by Trump použít i armádu, ale teprve když mu to dovolí Kongres. Souhlasím, že zakleknutí dotyčného podezřelého tak vypadá, rozhodne o tom porota spoluobčanů. V soudní síni to bude souboj patologa státního a najatého rodinou. Pokud najatý přesvědčí porotu, pak čeká policisty dlouhý trest. Já osobně bych byl nerad znehybněn jak tasserem, tak zakleknutím. Pokud bych si musel vybrat, tak raději zakleknutím.

2 0
možnosti
Foto

Nikdy bych nezpochybnil legalitu Trumpova zvolení. Netuším, zda nepokoje někdo organizuje, jak se lze leckde dočíst. Nicméně mlžení establishmentu v počátku má na rozpoutání toho děsu nezpochybnitelný podíl. Pokud jste to video se zavražděním toho člověka viděl, těžko byste naznačoval, že je vlastně možná v pořádku.

1 1
možnosti
Foto

Policie všade na Světě se snaží zamést pod koberec podobné průšvihy. Trump skutečně nemá pravomoce ve státech samých. Myslím, že guvernér státu Nes York nechal zatknout agenty FBI jedoucích zatknout Al Capona protože neměli zbrojní pas platný v NY.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Život je jedna velká legrace. Myslete si to taky a užívejte si ho! Jistý Jack Kerouac napsal větu, kterou jsem se vždy řídil: Když cesta je cíl.. Byl jsem problémové dítě, nevšední student, "a young man on the long way up", jednal jsem s ministry, premiérem, prodavál jsem společnosti za stovky miliónů i vlastní výrobky na ulici a... a nikdy jsem se nevzdal!  Náš život je prostě cesta. Unikátní a nezaměnitelný... Ať vás Jack a jeho síla provází!

p.s. Věnováno vedoucím na poště, v samoobsluze i absolventům MBA ( mladý, blbý, ambiciózní)

Seznam rubrik